Pályázati azonosító: FCA-KP-1-2021/1-001353

Pályázat címe: Agapé Bemutatóházfejlesztés 2021

Intenzitás: 100%

A támogatás során elnyert 5 995 861 Ft, azaz öt-milliókilencszázkilencvenötezer-nyolcszázhatvanegy Ft összegből felújítottuk az Egyesület Bemutatóházát. Így műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, kialakítottunk egy tárolórészt, hűtő.fűtő klíma és napelem is került az épületre. Így már bármely évszakban tudunk programokat szervezni és az épület fenntartása is gazdaságos lett.

Pályázat címe: Az Agapé Egyenlő Esélyekért Egyesület szakmai programjainak és működésének támogatása

NEAO-KP-1-2022/8-001222

Támogatási intenzitás: 100%

Támogatás: 1 400.000 Ft

Az AGAPE Egyenlő Esélyekért Egyesület 2022.04.01-től 2023. 03.31-ig valósította meg szakmai programját a  NEAO-KP-1-2022/8-001222 pályázati támogatás segítségével. A projekt célja volt, hogy az Egyesület a jövőben is folytatni tudja és  színvonalasabbá tegye segítő és közösségépítő alapcél szerinti tevékenységeit. Ehhez a projekt keretén belül beszerzésre került egy kosár palánk, egy  kültéri pingpong asztal, csocsóasztal , elsősorban a szervezett a rendezvényekhez. A működés támogatására adminisztrációs költségek és utiköltség került elszámolásra mely az ügymenethez szükséges illetve az adományok szétosztásához nélkülözhetetlen. A projekt hatására  népszerűbbek,  színesebbek lettek a szervezett programok, rendezvényeik, ezáltal fenntarhatóbbá vált az  Egyesületműködése  és erősödött a helyi közösség. Köszönjük a támogatást.

Projekttájékoztató

• a kedvezményezett: AGAPE Egyenlő Esélyekért Egyesület
  • a projekt címe: AGAPÉ Családokért Program
  • a szerződött támogatás összege: 34 951 600 Ft
  • a támogatás mértéke: 100%
  • a projekt tartalmának bemutatása:

Az EFOP-2.1.5.-15-2016-00647 AGAPÉ Családokért Program célja, hogy a

Kiskorpádon és a környező településeken élő családok rendelkezzenek a megfelelő életvezetési kompetenciákkal a harmonikus családban éléshez,

a keresztény értékrend szerint szolidaritásban, családok közösségében éljenek és erre alapozva több gyereket neveljenek, és általánosan erősödjön

a családbarát értékrend.

Projekteredmények:

Résztvevők száma tanácsadásban 299 fő,

csoportos foglalkozáson 3 505 fő.

Megvalósult rendezvények  száma: 21db

• a projekt befejezési dátuma : 2020.02.29.
  • projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00647

agapé tábla